CIAO ZUCCA
Dominik Kraczewski
Aktualności

Grecy nazwali ją pepon, czyli „gotowana na słońcu”, Francuzi potrion, czyli „duży grzyb”. W Polsce nazywano ją dwojako: na Śląsku: bania, zaś w pozostałych regionach kraju - DYNIA. Królowa jesieni zagościła na naszych stołach pod postacią smakowitych dań.

  • Krem z dyni z imbirem, pestkami dyni i oliwą dyniową
  • Pizza z sosem dyniowym, pancettą, chilli i rukolą
  • Kremowy sernik z dynią i białą czekoladą polany sosem wiśniowym

delidelivery.pl

kotylion

 

jarczynski

 

Kropla Delice

 

facebook

instagram

tripadvisor

Drodzy Goście!

Dołączcie do naszej listy Stałych Gości.
Na Wasze adresy e-mail będziemy regularnie przesyłać cenne informacje i prezenty.

Dołączyć do naszego NEWSLETTERA, skorzystaj z poniższego formularza!

Zaakceptuj Warunki korzystania oraz Polityka prywatności